پروبیوتیک

آزمایشگاه بیوتکنولوژی غذایی و پروبیوتیک

استفاده از دانش بیوتکنولوژی در صنایع غذایی قدمتی بسیار طولانی دارد برای مثال تکنولوژی تخمیر ده هزار سال پیش برای تهیه نان و نوشیدنی های تخمیری مورد استفاده قرار می گرفته است. این روند با پیشرفت علم بیوتکنولوژی شکل جدی تری به خود گرفت به طوری که محصولات فراسودمند با خواص و طعم های ویژه و کیفیت مورد نظر امروزه در اقصی نقاط جهان تولید و عرضه می شوند. در حال حاضر تولید کنندگان صنایع غذایی قادرند با استفاده از تکنولوژی های نوین محصولات سالم و مبتنی بر نیاز جوامع را پیش بینی و در اختیار مصرف کنندگان قرار دهند. در این میان نقش میکروارگانیسم های دخیل در فرآیندهای تولید و سلامت بخشی این محصولات بسیار حائز اهمیت است.

آزمایشگاه بیوتکنولوژی غذایی و پروبیوتیک مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران با هدف جداسازی، خالص سازی، شناسایی، گروه بندی و نگهداری تخصصی میکروارگانیسم های دخیل در فرآیندهای تولید و عرضه غذاهای بومی ایران با روش های نوین و مطابق با استانداردهای جهانی ایجاد شده است. این مجموعه ضمن ارائه این طیف از خدمات در فرآیند شناسایی و عرضه میکروارگانیسم های کاربردی در صنایع غذایی، همچنین به فعالیت در زمینه بررسی پتانسیل میکروارگانیسم های فراسودمند شامل پروبیوتیک ها، استارترها و ... می پردازد و توانایی ارائه مشاوره و خدمات به صنایع و محققان در این بخش را نیز دارد.

سرویس هایی که توسط این بخش ارائه می شوند را در بخش خدمات سایت مشاهده نمایید.