میکروبیولوژی مواد غذایی - بررسی میکروارگانیسم های آلوده کننده و بیماری زا در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی
 
سرفصل ها:
  • مقدمه و آشنایی با میکروارگانیسم های آلوده کننده فراورده های غذایی
  • روش های جستجو، شناسایی و شمارش میکروارگانیسمها
  • بررسی آلودگی در نمونه های فرآورده¬های گوشتی،لبنی، قنادی و شکلات و ...
  • کارگاه عملی شامل جداسازی میکروارگانیسم های آلوده کننده و بیماری زا از یک نمونه فراورده گوشتی و یک نمونه لبنیات، شناسایی و شمارش میکروارگانیسم ها با روش های شمارش کلنی و MPN، انجام آزمون های تاییدی
 
 

جهت ثبت نام اینجا کلیک نموده و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن    02188525383 تماس حاصل نمایید.