کارگاه های حضوری

تعداد بازدید:۳۹۳۴

کارگاه های حوزه ژنتیک و بیوانفورماتیک

 آموزش حرفه ای PCR و طراحی پرایمر (مدرسه تابستانه) 

مبانی تکنیک های مولکولی: آشنایی با اصول اولیه PCR ، RT-PCR  (پرمخاطب ترین کارگاه می باشد که بیش از یکصد دوره برگزار شده است) (مدرسه تابستانه)

اصول ژنومیکس میکروبی (توالی یابی ژنوم- اسمبلی -حاشیه نگاری ژنوم- کشف ژنهای جدید)(مدرسه تابستانه) 

از ژن تا پروتئین (بخش اول؛ بیان در E. coli): ساخت سازه بیانی، بیان و خالص سازی پروتئین نوترکیب، اصول سنجش فعالیت آنزیمی

تکنیک Real Time PCR و کاربرد آن در مطالعات بیان ژن (مدرسه تابستانه)

مهندسی ژنتیک و کلونینگ

بیوانفورماتیک

اصول آنالیز کمی داده های متاژنوم توصیفی (16S/18S rDNA Metagenomics) با پکیج  QIIME2 (مدرسه تابستانه)

اصول Next and Third generation sequencing (نسل دوم و نسل سوم) با مروری  بر کاربردهای آن در مطالعات ژنومیکس، متاژنومیکس، ترانسکریپتومیکس، متاترانسکریپتومیکس، اپی ژنومیکس

سیستماتیک مولکولی (فیلوژنی) با استفاده از رویکردهای Likelihood ، Bayesian

کارگاه آنالیز توالی و رسم درخت فیلوژنی با استفاده از نرم افزار MEGA

کارگاه عملی آموزش ساخت gRNA به منظور خاموشی ژن و ویرایش ژن در سلولهای جانوری با تکنولوژی CRISPR/Cas9

نرم افزار R


کارگاه های حوزه سلولی و مولکولی

مبانی کشت سلولهای انسانی و جانوری (مدرسه تابستانه)

طراحی کاربردی پرایمر با اولویت تست های بالینی و تشخیصی

سنجش میزان اثر سمیت مواد و بررسی تکثیر و قدرت حیات سلولی به روش MTT (مدرسه تابستانه)

فلوسایتومتری : اصول، آنالیز داده ها و کاربردهای آن در علوم زیستی

بلوغ آزمایشگاهی تخمک در موش (IVM) ( در حوزه بیولوژی تولید مثل)

جراحی های تخصصی بافت های تولید مثلی موش کوچک آزمایشگاهی

اصول و روشهای طراحی و ساخت محیط های کشت عمومی و تخصصی سلول، بافت ،گامت و جنین (در حوزه بیولوژی تولید مثل)

تکنیکهای مقدماتی تحقیقات جنین شناسی برروی موش کوچک آزمایشگاهی  

اصول سیتوژنتیک بالینی

اهمیت استانداردهای اصول کشت سلول و روش های تشخیص و پیشگیری از آلودگی مایکوپلاسما

جداسازی و نامیراسازی سلول ها

جداسازی سلولها به روش مغناطیسی


کارگاه های حوزه گیاهی

مبانی کشت سلول، بافت و اندام گیاهی  (مدرسه تابستانه)

سیتوژنتیک  گیاهی: میتوز و کاریوتیپ گیاهان گلدار 

سیتوژنتیک  گیاهی: رفتار و ناهنجاری های کروموزوم های میوزی 

تشکیل و مدیریت هرباریوم  (مدرسه تابستانه)

تکنیکهای سنجش توان آنتی اکسیدانی ( آنزیمی و غیر آنزیمی )


کارگاه های پایه علوم زیستی

آموزش راه اندازی استارت آپ و تبدیل ایده خلاقانه به کسب و کار

آشنایی با اصول محلول سازی در آزمایشگاه

آمار زیستی و SPSS

روش تحقیق در علوم زیستی

اصول ایمنی زیستی در آزمایشگاه های علوم زیستی (GLP)

طراحی آزمایش برای بهینه سازی فرآیند به روش سطح پاسخ (RSM) با استفاده از نرم افزارهای Minitab و Design Expert


تکنیک های رایج در آزمایشگاه های علوم زیستی

الکتروفورز پروتئین به روش SDS-PAGE و وسترن بلات

کار با حیوانات آزمایشگاهی

تکنیکهای کاربردی مقدماتی در آزمایشگاه تشخیص طبی
تکنیکهای کاربردی پیشرفته در آزمایشگاه تشخیص طبی


کارگاه های حوزه میکربی

روش های نگهداری کوتاه مدت و بلند مدت مخمرها(مدرسه تابستانه)

کنترل کیفی سویه های میکربی نگهداری شده به روش استاندارد

اصول جداسازی، شناسایی فنوتیپی و بیوشیمیایی و کشت مخمر ها(مدرسه تابستانه)

اکتشاف میکروارگانیسم های کاربردی از منابع مختلف(مدرسه تابستانه)

کشت اسپیرولینا و تعیین محتوی فیکوسیانین آن

کنترل کیفی سویه های میکربی نگهداری شده به روش استاندارد(مدرسه تابستانه)

روش های  شناسایی مولکولی مخمر ها

بررسی  میکروارگانیسم-های آلوده کننده و بیماری زا در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی

کلکسیون های میکربی: روش های نگهداری بلند مدت میکروارگانیسم ها (تئوری)

کلکسیون های میکربی: آموزش روش های نگهداری طولانی مدت میکروارگانیسم ها(تئوری و عملی)

نگهداری بلند مدت باکتری ها دردمای فوق سرد ( Cryopreservation )

نگهداری بلند مدت قارچ ها در سرما ( Cryopreservation ) 

نگهداری بلند مدت میکروارگانیسم ها به روش خشک کردن در سرما (Freeze-drying)(مدرسه تابستانه)

روش های شناسایی مولکولی قارچ های رشته ای

اصول جداسازی، خالص سازی، شناسایی فنوتیپی و کشت قارچ های رشته ای (مدرسه تابستانه)

روش های نگهداری کوتاه مدت و بلند مدت قارچ های رشته ای

روش های جداسازی و خالص سازی فتوسنتزکننده ها شامل دیاتوم‌ها، سیانو...

آشنایی با اصول استخراج DNA و PCR ریزجلبک ها

آشنایی با جلبک هماتوکوکوس و استخراج آستاگزانتین

آشنایی با ریزجلبک دونالیلا و کشت آن در مقیاس آزمایشگاهی

آشنایی با سیانوباکتر اسپیرولینا و تعیین میزان فیکوسیانین آن

ارزیابی محصولات/ سویه های پروبیوتیک مطابق استاندارد ملی 19459 (مدرسه تابستانه)

کارگاه میکروبیولوژی مواد غذایی - بررسی میکروارگانیسمهای آلوده کننده و بیماری زا در صنایع غذایی و بهداشتی

روش های شناسایی مولکولی میکروارگانیسم ها (پروکاریوت ها)

آموزش مهارت های حرفه ای میکروبیولوژی (سطح مقدماتی)(مدرسه تابستانه)

جداسازی میکروارگانیسم ها از نمونه های محیطی