کارگاه های حضوری
کارگاه های حوزه ژنتیک و بیوانفورماتیک
آموزش حرفه ای PCR و طراحی پرایمر
اصول ژنومیکس میکروبی (توالی یابی ژنوم- اسمبلی -حاشیه نگاری ژنوم- کشف ژنهای جدید)
تکنیک Real Time PCR و کاربرد آن در مطالعات بیان ژن
اصول آنالیز کمی داده های متاژنوم توصیفی (16S/18S rDNA Metagenomics) با پکیج QIIME2
سیستماتیک مولکولی (فیلوژنی) با استفاده از رویکردهای Likelihood ، Bayesian
کارگاه آنالیز توالی و رسم درخت فیلوژنی با استفاده از نرم افزار MEGA
کارگاه عملی آموزش ساخت gRNA به منظور خاموشی ژن و ویرایش ژن در سلولهای جانوری با تکنولوژی CRISPR/Cas9
کارگاه های حوزه سلولی و مولکولی
مبانی کشت سلولهای انسانی و جانوری
طراحی کاربردی پرایمر با اولویت تست های بالینی و تشخیصی
سنجش میزان اثر سمیت مواد و بررسی تکثیر و قدرت حیات سلولی به روش MTT
فلوسایتومتری : اصول، آنالیز داده ها و کاربردهای آن در علوم زیستی
بلوغ آزمایشگاهی تخمک در موش (IVM) ( در حوزه بیولوژی تولید مثل)
جراحی های تخصصی بافت های تولید مثلی موش کوچک آزمایشگاهی
تکنیکهای مقدماتی تحقیقات جنین شناسی برروی موش کوچک آزمایشگاهی
اهمیت استانداردهای اصول کشت سلول و روش های تشخیص و پیشگیری از آلودگی مایکوپلاسما
جداسازی سلولها به روش مغناطیسی
کارگاه های حوزه گیاهی
مبانی کشت سلول، بافت و اندام گیاهی
سیتوژنتیک گیاهی: میتوز و کاریوتیپ گیاهان گلدار
سیتوژنتیک گیاهی: رفتار و ناهنجاری های کروموزوم های میوزی
تکنیکهای سنجش توان آنتی اکسیدانی ( آنزیمی و غیر آنزیمی )
کارگاه های پایه علوم زیستی
آموزش راه اندازی استارت آپ و تبدیل ایده خلاقانه به کسب و کار
آشنایی با اصول محلول سازی در آزمایشگاه
اصول ایمنی زیستی در آزمایشگاه های علوم زیستی (GLP)
تکنیک های رایج در آزمایشگاه های علوم زیستی
الکتروفورز پروتئین به روش SDS-PAGE و وسترن بلات
تکنیکهای کاربردی مقدماتی در آزمایشگاه تشخیص طبی
تکنیکهای کاربردی پیشرفته در آزمایشگاه تشخیص طبی
کارگاه های حوزه میکربی
روش های نگهداری کوتاه مدت و بلند مدت مخمرها
کنترل کیفی سویه های میکربی نگهداری شده به روش استاندارد
اصول جداسازی، شناسایی فنوتیپی و بیوشیمیایی و کشت مخمر ها
اکتشاف میکروارگانیسم های کاربردی از منابع مختلف
کشت اسپیرولینا و تعیین محتوی فیکوسیانین آن
کنترل کیفی سویه های میکربی نگهداری شده به روش استاندارد
روش های شناسایی مولکولی مخمر ها
بررسی میکروارگانیسم-های آلوده کننده و بیماری زا در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی
کلکسیون های میکربی: روش های نگهداری بلند مدت میکروارگانیسم ها (تئوری)
کلکسیون های میکربی: آموزش روش های نگهداری طولانی مدت میکروارگانیسم ها(تئوری و عملی)
نگهداری بلند مدت باکتری ها دردمای فوق سرد ( Cryopreservation )
نگهداری بلند مدت قارچ ها در سرما ( Cryopreservation )
نگهداری بلند مدت میکروارگانیسم ها به روش خشک کردن در سرما (Freeze-drying)
روش های شناسایی مولکولی قارچ های رشته ای
اصول جداسازی، خالص سازی، شناسایی فنوتیپی و کشت قارچ های رشته ای
روش های نگهداری کوتاه مدت و بلند مدت قارچ های رشته ای
روش های جداسازی و خالص سازی فتوسنتزکننده ها شامل دیاتومها، سیانو...
آشنایی با اصول استخراج DNA و PCR ریزجلبک ها
آشنایی با جلبک هماتوکوکوس و استخراج آستاگزانتین
آشنایی با ریزجلبک دونالیلا و کشت آن در مقیاس آزمایشگاهی
آشنایی با سیانوباکتر اسپیرولینا و تعیین میزان فیکوسیانین آن
ارزیابی محصولات/ سویه های پروبیوتیک مطابق استاندارد ملی 19459
روش های شناسایی مولکولی میکروارگانیسم ها (پروکاریوت ها)