بررسی میکروارگانیسم-های آلوده کننده و بیماری زا در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی
سرفصلها:
- مقدمه و آشنایی با میکروارگانیسم های آلوده کننده فراورده های غذایی
- روشهای جستجو، شناسایی و شمارش میکروارگانیسمها
- بررسی آلودگی در نمونه های فراورده های گوشتی،لبنی، قنادی و شکلات و ...
- کارگاه عملی جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های آلوده کننده و بیماری زا از یک نمونه لبنیات
این کارگاه در کرج برگزار می شود.
جهت ثبت نام اینجا کلیک نموده و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02188525383 تماس حاصل نمایید.