بررسی  میکروارگانیسم-های آلوده کننده و بیماری زا در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی

تعداد بازدید:۳۸

سرفصلها:

  • مقدمه و آشنایی با میکروارگانیسم های آلوده کننده فراورده های غذایی
  • روشهای جستجو، شناسایی و شمارش میکروارگانیسمها
  • بررسی آلودگی در نمونه های فراورده های گوشتی،لبنی، قنادی و شکلات و ...
  • کارگاه عملی جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های آلوده کننده و بیماری زا از یک نمونه لبنیات

این کارگاه در کرج برگزار می شود.

جهت ثبت نام اینجا کلیک نموده و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02188525383 تماس حاصل نمایید.